Teollisuus

Teollisuuden varaosat

Yrityksemme toimintaan kuuluu teollisuuden vara- ja kulutusosien jälleenmyyminen Merilapin alueella. Toimitamme asiakkaillemme automaatio komponenteista aina hydrauliikka järjestelmiin asti. Tällä hetkellä suurimpia asiakkaitamme ovat metsä- ja voimalaitosteollisuudet sekä kunnossapitoyhtiöt.


Alla olevien linkkien kautta pääsee tutustumaan tarkemmin päämiestemme tuotteisiin. Teollisuuden varaosiin liittyvissä kysymyksissä voitte ottaa yhteyttä suoraan toimipaikkaamme, otamme huomioon kaikkien asiakkaidemme tarpeet.


Kemin CityMotor

CityMotor perustettiin vuonna 1977 ja on vanhin Kemissä toimivista varaosaliikkeistä. Sen yhteyteen 1980 luvun alussa rakennettiin korjaamo ja huoltotilat MobilExpress öljynvaihtopisteineen. Henkilökunnallamme on kymmenien vuosien osaaminen ja tietotaito autovaraosien ja teollisuusvaraosien hankinnasta ja myynnistä. Liikkeestämme löytyy varaosat, tarvikkeet ja kemikaalit lähes joka lähtöön. Pitkäaikaisen yhteistyön avulla tavarantoimittajiemme kanssa pystymme nopeasti toimittamaan tarvitsemasi tuotteet.