Autovaraosat

Autovaraosat

Myymälämme valikoimasta löytyy varaosat ja tarvikkeet kaikkiin autoihin merkkiä katsomatta. Valikoimamme muuttuu ja laajenee aina kuluvan sesongin mukaan, myös pitkäaikainen yhteistyö toimittajiemme kanssa mahdollistaa varaosien tilaamisen hyvin lyhyillä toimitusajoilla. Alla olevien linkkien kautta voitte tutustua maahantuojiemme sivuihin.

Tällä hetkellä tuotevalikoimastamme löytyy monipuolisesti varaosia ja tarvikkeita markkinoiden johtavimmilta merkeiltä Defa, Redi, NGK, Fram, KUMHO, PHILIPS, BOSCH, SONAX, DENSO Mann-Filter.


Kemin CityMotor

CityMotor perustettiin vuonna 1977 ja on vanhin Kemissä toimivista varaosaliikkeistä. Sen yhteyteen 1980 luvun alussa rakennettiin korjaamo ja huoltotilat MobilExpress öljynvaihtopisteineen. Henkilökunnallamme on kymmenien vuosien osaaminen ja tietotaito autovaraosien ja teollisuusvaraosien hankinnasta ja myynnistä. Liikkeestämme löytyy varaosat, tarvikkeet ja kemikaalit lähes joka lähtöön. Pitkäaikaisen yhteistyön avulla tavarantoimittajiemme kanssa pystymme nopeasti toimittamaan tarvitsemasi tuotteet.